Våre tjenester

Winback

Dagens marked er sterkt preget av et ungt tankesett hvor kundelojalitet er lav og terskelen for å bytte leverandør er høy. Internett og andre leverandørers salgsaktiviteter har gjort det svært enkelt for kunder å orientere seg om- og bytte leverandør på sine tjenester. Addup utvikler og gjennomfører effektive winbackstrategier- og tiltak på vegne av våre oppdragsgivere for hindre churn og styrke kundelojalitet. Ønsker du å prate nærmere om hvordan vi kan hjelpe, ta kontakt for et hyggelig møte – enten per telefon, skype eller over en kopp kaffe i våre lokaler sentralt i Oslo.

Salgskanaler

Det finnes mange ulike metoder for å innhente mer fortjeneste fra hver enkelt kunde. Addup gjennomfører strategisk kampanjearbeid mot både nye kunder og eksisterende kundemasse. Er du usikker på hvordan en kampanje kan gjennomføres samtidig som man sikrer økt inntekt og fornøyde kunder, hjelper vi deg gjerne med både utarbeidelse av strategien og en trygg gjennomførelse. Ta kontakt med oss nå!

Nysalg

De fleste aktører har et konstant behov for nye kunder – enten pga. churn, lav grad av gjentakende inntekter eller nye produkter som ikke passer inn i eksisterende portefølje. Addup har spesialiserte nysalgsselgere med ekspertise på å forenkle produktforklaring. På vår nysalgsavdeling fokuserer vi på å innhente tydelige behov, stille relevante spørsmål og å gjennomføre trygge profesjonelle salgssamtaler. Nysalg er ofte det aller vanskeligste man kan gjøre som selger. Alle våre nysalgsselgere får derfor meget tett oppfølging, coaching og kompetanseheving. Ta kontakt med oss for å prate om hvordan vi kan øke omsetningen på dine produkter!

Rutiner

Vi har svært effektiviserte rutiner og systemer for å sikre at salgsprosessen er optimal fra A til Å. Vi har ledere som følger alle selgere tett både i dialog med kunder og etter gjennomførte salgssamtaler. Våre systemer kan i meget stor grad tilpasses hvert enkelt oppdrag og kundekontraktering kan gjøres trygt og effektivt både med digitalt opptak, SMS og e-post. Hos oss er våre oppdragsgivere viktige, og du kan alltid føle deg trygg på at vi følger avtalte rutiner.

Ambisjoner

Addup er et selskap i sterk vekst. For å sikre og videreutvikle vår posisjon og kompetanse er vi avhengige av å dyrke et kompetent salgsmiljø, fornøyde oppdragsgivere og å være en trygg arbeidsplass. For å lykkes som salgssenter skal vi alltid strebe etter å overgå våre samarbeidspartneres målsettinger.

Hjemmeside opprettet av